Zomerondernemer Rotterdam: Marketing & Positionering voor Start-ups.

Zomerondernemer-Rotterdam-Roos-van-de-Werk

Zomerondernemer Rotterdam

“Build your own future.”

Met veel plezier steunt Roos & van de Werk het initiatief ZomerOndernemer. Jongeren tussen de 15 en 22 die nieuwsgierig zijn naar het ondernemerschap leren tijdens een aantal summercourses over de verschillende aspecten van het ondernemerschap. Namens Roos & van de Werk deelt Bastiaan van de Werk ervaringen en insights uit de praktijk in een inspirerende workshop: hoe positioneer je je merk en met welke slimme (online) marketingstrategie maak je van je positionering een succes?

Zomerondernemer: Een Eigen Bedrijf Als Vakantiebaan!

Ondernemers en ondernemerschap zijn essentieel voor een sterke economie en samenleving. Daar kun je wat ons betreft niet vroeg genoeg mee beginnen. Juist in een wereldstad als Rotterdam moeten startende pioniers en wereldveroveraars zich als een vis in het water voelen.

Zomerondernemer-RotterdamDe Rotterdamse Zomerondernemers zijn jonge Rotterdammers met een idee voor een eigen bedrijf of product; een webwinkel met zelfgemaakte sieraden, een hondenuitlaatservice of een PA for a day. Deze zomer kiezen zij niet voor een vakantiebaantje tegen minimum jeugdloon, maar starten zij een heuse onderneming.

Veel jonge ondernemers krijgen met dezelfde vragen te maken: Hoe combineer je je eigen bedrijf met school of studie? Hoe start je eigenlijk? Hoe zit het met de administratie? Maar ook hoe kan je marketingcommunicatie gebruiken om van de onderneming een succes te maken?

Tijdens het project krijgen ze ondersteuning en advies van verschillende ervaren ondernemers over de verschillende facetten van het ondernemerschap. Naast een intensieve driedaagse training krijgen de jonge ondernemers een eigen startkapitaal, een aantal inspirerende workshops én ook na het traject de persoonlijke begeleiding van een ervaren ondernemer uit de regio. Zo worden deze startende ondernemers op weg geholpen in de wereld van het ondernemerschap.

Trots om een bijdrage te leveren.

Zomerondernemer is geheel kosteloos voor de deelnemers. Het project wordt mogelijk gemaakt door diverse bedrijven uit de regio die zich hard maken voor (lokaal) ondernemerschap en een volgende generatie startende ondernemers verder willen helpen. Roos & van de Werk is er trots op om naast Startop van Rabobank Rotterdam ook een bijdrage te mogen leveren aan dit fantastische project.


loading..