YES! WE DID IT!


Weer gekozen bij de beste communicatiebureaus van Rotterdam.

Na een intensief aanbestedingstraject kiest de Gemeente Rotterdam wederom voor de combinatie van Roos & van de Werk en Friends For Brands als preferred supplier gespecialiseerd in communicatie.

We kijken ernaar uit om samen met onze opdrachtgevers bij de gemeente Rotterdam nog meer effectieve én vernieuwende communicatie te ontwikkelen waarmee we Rotterdam en de Rotterdammers vooruit helpen.

Roos & van de Werk is het team achter Rotterdam. Make it Happen. De afgelopen jaren mochten we ons samen met Friends for Brands inzetten voor prachtige projecten die de stad sterker, duurzamer en inclusiever hebben gemaakt; het Leerwerkakkoord, Op Die Fiets, Logistiek 010, de Luchtclub, MKB>>Next en natuurlijk Rotterdam. Sterker Door.

Eén team, full service

De merkbelofte van Friends for Brands: Brand Activism, en de merkbelofte van ons bureau: Creating Leading Brands zijn goed met elkaar aligned. Ook de expertise en creatieve energie van beide bureaus versterken elkaar en vullen elkaar aan. Dit leidt tot creatief werk en effectieve communicatie waar onze klanten blij van worden.

We werken al geruime tijd samen met onze vrienden van Friends for Brands. Dat deden we eerder voor het WSP Rijnmond, het Havenbedrijf Rotterdam, Rotterdam Makers District, de Erasmus Universiteit, Kwadraad Maatschappelijk Werk, het CAK, Hart van Zuid en vele andere klanten.

Samen vormen we een ijzersterke combinatie voor de positionering van merken, (communicatie-)strategie en het vertalen hiervan in krachtige identiteiten, concepten, campagnes en activatie, in tekst, vorm en (bewegend) beeld.

Onze combinatie groeide de afgelopen tijd uit tot bijna 40 professionals, variërend van strategen en art-directors tot concepters, story-tellers, tekstschrijvers, ontwerpers, developers en projectmanagers.


loading..