Willem de Kooning Academie

Willem de Kooning Academie logo

Willem de Kooning Academie: Creating Pioneers

“Wij zien het als onze missie onze studenten op te leiden tot de creating pioneers en creating producers waar de economie om vraagt en bereiden hen voor op een internationale beroepspraktijk.”

De Willem de Kooning Academie is een internationaal toonaangevende academie voor bachelor- en masteropleidingen in media, art, design, leisure en education. De Academie draagt bij aan de hoogwaardige maakindustrie op het gebied van kunst, mode, product en media in Rotterdam, Nederland en ver daar buiten.

Succesvolle pioniers beschikken over beeldende intelligentie en een fikse portie daadkracht. Creatieve pioniers wachten niet tot de dingen op hen afkomen, maar ze stappen er op af en pakken de zaken aan. Pioniers zijn er niet om dat wat bestaat te herhalen, maar om de toepassingen die in de toekomst mogelijk zijn nu al te realiseren. Zo geeft de Willem de Kooning Academie inhoud aan Creating Pioneers: haar studenten zijn de creatieve pioniers, die de creatieve industrie, de economie en de maatschappij zo hard nodig hebben.


loading..