Wendy Nijkerk

Wendy Nijkerk - bureaumanager Roos & van de Werk

Bureaumanager Wendy Nijkerk versterkt Roos & van de Werk

Met het groeien van de opdrachten nam ook de behoefte toe aan het efficiënter organiseren van ons bureau. We hoefden niet ver te zoeken naar een vakvrouw. Wendy Nijkerk werkte namelijk al eerder met ons samen en kent de kneepjes van het vak. Sinds 1 september ondersteunt ze Roos & van de Werk als bureaumanager. We kunnen nu al niet meer zonder haar.

“Mijn motto is orde en regelmaat en dat is precies wat nodig is nu de opdrachten toenemen en we aan het groeien zijn.”

Een duizendpoot

Wendy werkte eerder bij Rotterdam Partners als directiesecretaresse en ruim acht jaar bij Bransoncompany waar ze met Frank en Bastiaan samenwerkte. Ze was daar officemanager en ondersteunde een team van twaalf mensen. Daarnaast organiseerde ze zakelijke events, het hr-beleid, beheerde ze het pand en meer.

Aan de slag

Binnen ons bureau zorgt ze voor de organisatorische en secretariële werkzaamheden. Ze beheert de agenda’s, de inkomende en uitgaande communicatie (telefoon, e-mail, post), de facilitaire zaken, de facturatie en de personeelsadministratie.
Wendy werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdagochtend. Ze is bereikbaar via wendy@roos-vandewerk.nl of 010 218 0838 en 06 4303 6729.


loading..