Rotterdam. Sterker door.

De coronacrisis heeft enorme impact op Rotterdammers en de stad. Hoe staat Rotterdam er nu voor? Hoe komen we samen sterker uit deze crisis? Samen met de Gemeente Rotterdam en VideoAgency hebben we keihard gewerkt aan een communicatiestrategie, naam voor de aanpak en talkshowconcept om alle zorgen én kansen die in de stad leven in beeld te brengen.

Met ‘Rotterdam. Sterker door.’ hebben we gekozen voor een daadkrachtige naam, die past bij de mentaliteit van de stad: behoefte zien, ruimte pakken, ervoor gaan en het waarmaken.

Aanpak en programma

We schreven, samen met Gemeente Rotterdam, het uitgebreide programma waarin de grootstedelijke aanpak staat die ervoor moet zorgen dat we als stad, haven en regio sterker uit de crisis komen. De aanpak lees je hier.

Talkshow Rotterdam. Sterker door.

Tegelijkertijd hebben we alles uit de kast gehaald voor de eerste uitzending van de talkshow Rotterdam. Sterker door. Samen met onze partner VideoAgency hebben we een waanzinnige reis afgelegd, om dit met en voor het college van Rotterdam te maken. De eerste aflevering is een feit! Kijk hier de afleveringen terug.

Binnenkort meer over deze bijzondere case!


loading..