Rotterdam. Make it Happen.

Vanaf 16 december 2014 vormen de Gemeente Rotterdam, Havenbedrijf Rotterdam, Erasmus Universiteit Rotterdam en Rotterdam Partners een merkalliantie en gaan ze samen één pay off voeren.

Rotterdam. Make it happen.

We zijn er supertrots op dat we dit voor onze eigen stad hebben mogen doen. En het feit dat vier organisaties samen één pay off gaan voeren vinden we echt waanzinnig gaaf en enorm sterk. Uniek in de wereld; typisch Rotterdams.

Make it happen weerspiegelt waar stad, haven en Rotterdammers voor staan: op een no nonsense manier pionieren en grenzen verleggen.

De komende tijd gaan we verder invulling geven aan Make it Happen. Een eerste proef daarvan is de introductiefilm die we samen met In10, Rien Bexkens en Thiemo van Dam hebben gemaakt. Voor ons is het project afgelopen zomer gestart met een verzoek voor een merkbelofte voor stad en haven. Wat we toen presenteerden zie je één op één terug in het filmpje. Het is een compliment voor iedereen die bij de besluitvorming aanwezig is geweest. Het is geen probleem om een goed idee om zeep te helpen, wij vinden het daarom zeer bijzonder dat wat we meer drie maanden geleden presenteerden nu is omarmd en ondertekend door vier gezichtsbepalende partijen in Rotterdam. Zoals Jaap Valkhoff al zong: “Dat kan alleen in Rotterdam.”

Rotterdam-make-it-happen-Roos-van-de-Werk


loading..