RE_INVENT Summit

RE_INVENT-JM-100-Jaar-Congres-Ticket

RE_INVENT SUMMIT

“You have to change to stay the same.”,

schreef een groot zoon van deze stad ooit.

RE_INVENT staat voor de uitdagingen én de kansen waar jonge ondernemers en werkgevers mee te maken krijgen. Hoe de toekomst eruit zal zien weet niemand, maar twee dingen staan vast: niets blijft bij het oude en elke verandering heeft een oorsprong.

Tijdens de RE_INVENT Summit worden ondernemende geesten change agents van een betere toekomst. Zij worden van top tot teen geprikkeld door topondernemers, spraakmakende wetenschappers en pioniers van diverse pluimage op verschillende podia, maar ook skill labs, co-creatiesessies en heel veel meer.

RE_INVENT-ROTTERDAM-2

Jong Management/VNO-NCW 100 Jaar

De RE_INVENT Summit is de kroon op de eeuwviering van 100 jaar Jong Management/VNO-NCW. Dit is een schitterende mijlpaal die de vereniging graag met leden, oud- leden en onze maatschappelijke partners viert, zowel in de regio als op landelijk niveau.

De hoofdlocatie van dit spektakel is de Van Nelle Fabriek: één van de weinige gebouwen in Nederland met een notering op de UNESCO wereld-erfgoedlijst. Het is een plek waar ondernemerschap, verandering en creativiteit zichtbaar samenkomen, maar ook waar heden, verleden en toekomst merkbaar aanwezig zijn. De locatie is een ontdekking op zich – het perfecte decor dus voor een eeuw-congres.

Roos & van de Werk, trotse sponsor van de RE_INVENT SUMMIT

(Mede-)oprichter van ons bureau Bastiaan van de Werk is voorzitter van Jong Management Rotterdam – de gastheer van dit bijzondere evenement. Roos & van de Werk is er trots op dat zij de RE_INVENT Summit mogen steunen als sponsor en als mede-vormgever en adviseur voor het programmaconcept, de positionering en marketingpromotie.


loading..