RDM Rotterdam

RDM Rotterdam - logo - roos & van de werk

RDM Rotterdam: Positionering, Missie, Visie, Merkstrategie en Identiteit.

RDM Rotterdam biedt innovators de beste omgeving om een wereldtoekomst voor haven en stad waar te maken.

Een Rotterdamse haven van wereldklasse is onontbeerlijk voor de concurrentiepositie van ons land. Onze haven moet daarom de meest efficiënte, veilige en duurzame haven ter wereld worden. Hiervoor is wederzijdse versterking van innovatiekracht en ondernemerschap nodig tussen partijen uit het onderwijs, onderzoek en de (maak-)industrie. RDM Rotterdam stimuleert, faciliteert en coördineert deze wederzijdse versterking en biedt innovatieve partijen een ideale vestigingsplek om te leren, te innoveren en te ondernemen.

Beeldbepalend voor de Haven en Rotterdam.

RDM Rotterdam is een van de must sees van Rotterdam. Bezoekers ontdekken en ervaren er de innovatieve kant van de haven en worden verrast door de omgeving, de activiteiten en faciliteiten. RDM Rotterdam is de internationale etalage van de Rotterdamse haven waar techniek en innovatie op een aantrekkelijke manier zichtbaar worden gemaakt.

Positionering, Missie, Visie, Merkstrategie en Identiteit.

Roos & van de Werk heeft RDM Rotterdam begeleid bij het formuleren van de positionering, de missie en visie en merkhiërarchie. Belangrijk was dat de relatie tussen de verschillende RDM-merken goed tot zijn recht zou komen, zodat zij elkaar zouden versterken: lokaal en internationaal. In samenwerking met &Associates ontwikkelden we op basis hiervan een nieuwe visuele identiteit voor de RDM-merkenfamilie.

RDM Rotterdam - visueel ontwerp - roos & van de Werk


loading..