RDM Makerspace

RDM Makerspace: Wat wil jij maken?

RDM Rotterdam biedt innovators de ruimte om een wereldtoekomst voor haven en stad waar te maken. Dat doen ze op een van de meest indrukwekkende en inspirerende plekken van Rotterdam: waar haven en stad, toekomst en verleden, hard werken en innovatie, Nederland en de wereld elkaar ontmoeten. Eén van de innovatieve pioniers die op RDM Rotterdam zijn thuisbasis heeft gevonden is RDM Makerspace.

Roos-van-de-Werk-Makerspace-Logo-RDM

Een sportschool voor makers.

Bij RDM Makerspace gaat het om maken. RDM Makerspace is een initiatief van twee jonge ondernemers: Jurjen Lengkeek en Vincent Wegener. Zelf noemen ze hun onderneming een sportschool voor makers. RDM Makerspace maakt productontwikkeling en productiefaciliteiten toegankelijk op een en wijze die tot voor kort onmogelijk was. Klanten kunnen op basis van een abonnement toegang krijgen tot hout- en metaalbewerkingsmachines en digitale productiemethoden: 3D printers, lasersnijder, CNC-fresen et cetera. Met dit unieke concept bedienen ze zowel kleine ondernemingen als internationale industriële partijen.

Een visuele identiteit voor RDM Makerspace.

Ontwerp_banner_RDM_Makerspace_vDEF

Roos & van de Werk ontwikkelde in samenwerking met &Associates een visuele identiteit voor RDM Makerspace binnen de merkfamilie waar ook RDM Centre of Expertise en RDM Rotterdam van uitmaken. Toffe kleuren en fraaie strakke typografie.


loading..