Rabobank Rotterdam: Startop

logo-startop-rabobank-rotterdam-roosenvandewerk

Rabobank Rotterdam: Startop!

Als preferred supplier van de Rabobank en als Rotterdams bureau steunt Roos & van de Werk van harte het initiatief Startop! Met dit mooie initiatief worden beginnende ondernemers op weg geholpen in de wereld van het ondernemerschap.

Partner van Rabobank Startop.

Ondernemerschap is essentieel voor een gezonde locale en nationale economie. Ondernemerschap verdient het om gestimuleerd te worden. Rabobank Startop is een initiatief van Rabobank Rotterdam en een aantal partijen uit de regio voor startende ondernemers. De deelnemende partners van Startop organiseren zes inspiratieavonden met kosteloze masterclasses die startende ondernemers klaarstomen voor het ondernemerschap: inspiratie, kennis, maar ook gewoon praktische tips.

Bastiaan van de Werk van Roos & van Werk inspireert en geeft praktische tips aan startende ondernemers hoe zij (personal) branding en marketing creatief, slim en effectief in kunnen zetten voor het succes van hun onderneming.

Roos & van de Werk er trots op om samen met Rabobank RotterdamB&P Performance Group, Buzinezz Boozt, Your Navigator, de Gemeente Rotterdam, Gemeente Schiedam, Gemeente Capelle aan den IJssel, zich partner te mogen noemen van dit prachtige initiatief: Rabobank Startop.


loading..