Rabobank Nederland

Rabobank-Logo-RoosvandeWerkPreferred Supplier Rabobank Nederland

Met ongeveer twee miljoen leden in Nederland is de Rabobank de grootste financiële dienstverlener in Nederland en de grootste Food & Agribank ter wereld. Roos en van de Werk is er trots op door de door Rabobank Nederland te zijn geselecteerd als preferred supplier voor marketing en communicatie-advies.

Voor en door klanten

De Rabobank Groep bestaat uit zelfstandige lokale Rabobanken en de centrale organisatie: Rabobank Nederland. De Rabobank is actief op het gebied van bankieren, vermogensbeheer, leasing, verzekeren en vastgoed.
In Nederland ligt de nadruk op brede financiële dienstverlening, internationaal richt de bank zich vooral op de food- en agribusiness. Wereldwijd bedienen meer dan 55.000 medewerkers van de Rabobank ongeveer 7,5 miljoen klanten, waarvan bijna 6,8 miljoen particulieren.

Rabobank, een coöperatieve bank

De Rabobank is een coöperatieve bank. De Rabobank richtte ruim honderd jaar geleden een bank op zonder aandeelhouders. De Rabobank wil bijdragen aan een duurzame ontwikkeling van de samenleving in economische, sociale en ecologische zin. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een uitgangspunt in de kernactiviteiten van de Rabobank.


loading..