Raad voor de Kinderbescherming: Jaarbericht 2014

jaarbericht-raad-voor-de-kinderbescherming-roos-van-de-werk

Jaarbericht 2014: voor het kind.

De Raad voor de Kinderbescherming is er voor de veiligheid van kinderen en het toekomstperspectief van jongeren. In alles wat de Raad denkt, adviseert of verzoekt staat het kind centraal, altijd. Daarom is het thema van het jaarbericht 2014: voor het kind.

De positie van het kind is leidend in alles wat de Raad doet. In het vrijwillige kader. In het gedwongen kader. In gezag en omgang. Bij schoolverzuim. In het advies. In de nieuwe Jeugdwet wordt de zorg rondom het kind en het gezin georganiseerd. Veel verschillende partijen werken nauw samen en ieder heeft zijn eigen rol en taak in de keten.

Verhalen uit de keten.

Dit jaarbericht vertelt over de rol en taak van de Raad. In negen korte verhalen laat de Raad zien wat voor het kind voor hen betekent, wat ketenpartners van hen kunnen verwachten en hoe stakeholders hun rol zien.

Roos & van de Werk verzorgde de conceptontwikkeling, tekstcreatie en productie samen met &Associates, videoproductiebedrijf Hangklip Media, fotograaf Rick Arnold en illustrator Thijs Lansbergen het jaarbericht 2014 voor de Raad voor de Kinderbescherming.

jaarbericht-raad-voor-de-kinderbescherming-roos-van-de-werk


loading..