PortXL: World Port Accelerator

PortXL-World-Port-Accelerator-RotterdamPortXL: World Port Accelerator

Rotterdam is een stad van pioniers. Van ondernemers en vernieuwers. Rotterdam voert veel toonaangevende internationale lijstjes aan en heeft de grootste, slimste en beste haven van Europa.

De Rotterdamse mentaliteit, de ruimte die er is om grote ambities waar te maken en de uitstekende verbindingen met de economische centra van de wereld maken van Rotterdam de beste plek voor een initiatief als PortXL.

Roos-vandeWerk-PORTXL-RotterdamReady to take the leap?

PortXL is een accelerator-programma voor innovatieve tech startups, spinouts, MKB en multinationals uit de hele wereld. De focus van het programma ligt op de haven. Denk hierbij aan de maritieme industrie, transport en logistiek, maar ook aan (petro)chemie en energie.

Ready to conquer the world?

De activiteiten van PortXL spelen zich met namen af in het Cambridge Innovation Center in het groothandelsgebouw en op RDM Rotterdam. Op deze twee toplocaties wordt het ideale innovatie-ecosysteem geschapen. Hiermee bevestigt Rotterdam wederom tot de absolute wereldtop te horen op het gebied van haveninnovatie. PortXL is een initiatief van Port of Rotterdam, EY en vele andere toonaangevende organisaties van wereldklasse.

Make it happen.

Roos & van de Werk werkte samen met Rotterdams collegebureau IN10 aan de merknaam, positionering, identiteit, short copy en de razendsnelle roll out van de web presence van PortXL. We zijn er trots op een bijdrage aan dit bijzondere initiatief te mogen leveren.


loading..