Onderzeebootloods RDM Rotterdam

RDM Rotterdam

RDM Rotterdam – waar pioniers voet aan wal zetten.

RDM Rotterdam biedt innovators de ruimte om een wereldtoekomst voor haven en stad waar te maken. Op 12 maart 2015 werd de Onderzeebootloods van RDM Rotterdam geopend. Dit was tevens ook de officiële kick-off van de merken RDM Rotterdam en RDM Centre of Expertise. Beide merken zijn  door Roos & van de Werk, in samenwerking met &Associates, gepositioneerd, ontwikkeld en vormgegeven.

RDM ROTTERDAM, TOMORROW’S INNOVATIONS APPLIED TODAY

RDM  Rotterdam is de plek voor innovatie. Techniek wordt er op een aantrekkelijke manier zichtbaar gemaakt. Het gebied ligt midden in de haven en biedt plaats aam bedrijven, onderwijs en onderzoek, maar ook aan spraakmakende evenementen. Havenbedrijf Rotterdam en partner Hogeschool Rotterdam willen hiermee het RDM-terrein nationaal en internationaal op de kaart zetten.

Opening onderzeebootloods

Ook de Onderzeebootloods bevindt zich op het RDM terrein. Een imposant gebouw in stoere, industriële stijl waar ruimte is. Ruimte voor bijzondere events, grote ideeën en vernieuwing. De Onderzeebootloods werd op spectaculaire wijze geopend door Allard Castelein, CEO Havenbedrijf Rotterdam, en Jan van der Tempel, CEO Ampelmann.

Rotterdam. Make it happen.

De opening van de RDM Onderzeebootloods en de RDM campus zijn projecten die ontzettend goed passen bij de ambitie en nieuwe pay off van de stad: Rotterdam. Make it happen. RDM Rotterdam weerspiegelt waar de stad, haven en Rotterdammers voor staan. Een plek waar grenzen verlegd worden en waar ruimte is voor innovatie. RDM Rotterdam is hard op weg om de meest gewilde hotspot voor de innovatieve pioniers van de haven en de stad Rotterdam te worden en een kraamkamer voor innovaties die wereldwijd aftrek vinden.

Roos & van de Werk ontwikkelde voor RDM Rotterdam de merkstrategie. De nieuwe identiteit past bij de pay off van de stad: Make it happen. De huisstijlen en logo’s werd in samenwerking met &Associates ontwikkeld. Het fantastische filmpje maakten we met samen met In10, Rien Bexkens en Thiemo van Dam.

Benieuwd naar de foto’s van ©Bas Czerwinski van de opening? Kijk hier.


loading..