Mika Thuiscoach: Merknaam en Branding

MIKA-thuisCoach-RoosvandeWerk-Huisstijl-Merknaam

MIKA Thuiscoach: intensieve samenwerking tussen Kwadraad en Fundis.

MIKA Thuiscoach is een intensieve samenwerking tussen Kwadraad en Fundis (Vierstroom). Kwadraad levert uitstekende maatschappelijke ondersteuning, zorg en welzijn aan kwetsbare mensen in de samenleving. Dit doet Kwadraad onder andere met gezinscoaches. Fundis levert hoogwaardige diensten op het gebied van gezondheid en welbevinden, met name aan aan chronisch zieken en kwetsbare ouderen. Hiervoor heeft Fundis onder andere thuisbegeleiders in dienst.

Onder de vlag van MIKA Thuiscoach bundelen zij deze krachten: de gezinscoaches van Kwadraad en de thuisbegeleiders van Fundis werken samen om kwetsbare huishoudens (gezinnen, volwassenen en ouderen) te ondersteunen. Teams van professionals afkomstig van beide partners werken vanuit het motto: voordoen, samen doen, zelf doen. Vaak is er sprake van complexe problematiek die dreigt te escaleren. De inzet van MIKA Thuiscoach voorkomt escalatie door effectief in te grijpen. praktisch te ondersteunen en professioneel te begeleiden naar een situatie waarin cliënten zelf zo snel mogelijk de regie over het eigen leven en dat van het gezin weer in handen hebben.

Merknaam, merkidentiteit en branding.

De professionals van MIKA Thuiscoach zijn ervaren, snel inzetbaar en flexibel en werken dáár waar het verschil gemaakt moet worden: bij de cliënten thuis. Daarom heeft MIKA Thuiscoach ook geen hoofdkantoor of spreekkamers. MIKA is vriendelijk, effectief en benaderbaar. Dat gevoel moest ook terugkomen in de merknaam en in de huisstijl.

Roos & van de Werk mocht de (merk-) positionering bepalen en nam het ontwikkelen van de merknaam en merkidentiteit voor zijn rekening. Dat laatste in samenwerking met onze vrienden van &Associates.


loading..