Havenbedrijf Rotterdam

Biomarket-Port-of-Rotterdam-Havenbedrijf-Marketing

Havenbedrijf Rotterdam.

De toegangspoort tot Europa en een belangrijk logistiek knooppunt voor de wereldhandel. Zo kun je de haven van Rotterdam zien. Via Rotterdam wordt vracht vervoerd van en naar de hele wereld. Rotterdam is een haven van wereldniveau en verreweg de grootste haven van Europa.

Daarnaast is de haven van Rotterdam een van de belangrijkste hubs voor de handel in olie en brandstof en huisvest Rotterdam de grootste Energyport van Europa en het grootste cluster van haven en industriele activeiten op het gebied van de bio-economie.

Het behoeft geen uitleg hoe belangrijk de haven van Rotterdam is voor de economie en een duurzame toekomst van ons land en van Europa.

Havenbedrijf Rotterdam: vandaag en morgen.

Het Havenbedrijf Rotterdam werkt aan de versterking van de concurrentiepositie van de Rotterdamse haven als logistiek knooppunt én industriecomplex van wereldniveau. Niet alleen in omvang, maar ook in kwaliteit.

Alle (inter)nationale ondernemingen die er actief zijn, hebben het allergrootste belang bij een bereikbare en duurzame haven van Rotterdam, die kan blijven groeien. Het Havenbedrijf biedt daarom alles wat nodig is voor de vlotte en veilige doorvoer van grondstoffen en goederen, heeft oog voor de werk- en leefomgeving in de haven én investeert doorlopend in bestaand en nieuw havengebied, zoals Maasvlakte 2. Veiligheid en aandacht voor het milieu staan bij het Havenbedrijf centraal.

Havenbedrijf Rotterdam - China Marketing

IN ROTTERDAM KOMT ALLES SAMEN.
VANUIT ROTTERDAM VEROVER JE DE WERELD.
MAKE IT HAPPEN.

Daarnaast is het Havenbedrijf Rotterdam een van de partners met de Gemeente Rotterdam, Erasmus Universiteit Rotterdam en Rotterdam Partners in een merkalliantie: Rotterdam. Make it Happen. Make it happen weerspiegelt waar stad, haven en Rotterdammers voor staan: op een no nonsense manier pionieren en grenzen verleggen. Uniek in de wereld; typisch Rotterdams.

Het team van Roos en van de Werk is er trots op dat wij ons preferred supplier mogen noemen en dat wij het Havenbedrijf Rotterdam mogen ondersteunen bij haar (internationale) positionering, branding, communicatie en marketingstrategie.


loading..