Havenbedrijf Rotterdam: Make It Happen

IN ROTTERDAM KOMT ALLES SAMEN

Rotterdam is een haven van pioniers. In de dynamische wereld van logistiek en industrie betekent stilstand immers achteruitgang. Daarom zoekt Rotterdam continu naar antwoord op de vraag hoe het slimmer, efficiënter, beter en duurzamer kan. Op die manier behoudt de haven haar leidende voorsprong in Europa en de wereld.

VANUIT ROTTERDAM VEROVER JE DE WERELD.

De haven van Rotterdam heeft haar positionering aangescherpt: van een haven waar alles al is naar een haven waar alles mogelijk wordt gemaakt. Immers in de haven van Rotterdam worden inventieve oplossingen bedacht en krijgen innovators volop de ruimte, mogelijkheden en steun om te slagen. Ruimte en mogelijkheden die elders niet vanzelfsprekend zijn.

Dit maakt de haven van Rotterdam niet alleen één van de grootste havens ter wereld maar ook de slimste. We zijn er bijzonder trots op dat we als Rotterdams bureau mogen werken voor het Havenbedrijf.

MAKE IT HAPPEN.

Het Havenbedrijf Rotterdam is een van de alliantiepartners met de Gemeente Rotterdam, Erasmus Universiteit Rotterdam en Rotterdam Partners in een merkalliantie: Rotterdam. Make it Happen. Make it happen weerspiegelt waar stad, haven en Rotterdammers voor staan: op een no nonsense manier pionieren en grenzen verleggen. Uniek in de wereld; typisch Rotterdams.

Het team van Roos en van de Werk is er trots op dat wij ons preferred supplier mogen noemen en dat wij het Havenbedrijf Rotterdam mogen ondersteunen bij haar (internationale) positionering, branding, communicatie en marketingstrategie.


loading..