De Nieuwe Stijl VanWonen

Voor deze nieuwe vastgoedontwikkelaar in Noord en Oost Nederland hebben we naam, positionering, merkontwikkeling en het VanWonen verhaal mogen ontwikkelen.

In maart 2017 is VanWonen ontstaan na een management buy out van de vastgoedportefeuille voor het Noorden en Oosten van AM, onderdeel van Koninklijke BAM Groep. Vanaf het prille begin tot nu zijn we – in nauwe samenwerking met het VanWonen team- betrokken bij de ontwikkeling en de doorvertaling van het merk VanWonen. Hun visie, ambities én de wil om het anders en beter te doen, hebben we vertaald naar een VanWonen stijl en verhaal. Een bijzondere samenwerking waar heel veel ideeën worden gerealiseerd en uitgevoerd die het merk sterk en onderscheid maken. In de VanWonen visie staan naast duurzaamheid, de klanten en de reis die ze afleggen bij het ontwikkelen, kopen en bouwen van een woning centraal. Dit is ‘de nieuwe stijl VanWonen’. Een onderscheidende aanpak gebouwd op oprechte aandacht en excellentie.

Ons werk

In samenwerking met partners hebben we de verzelfstandiging begeleid, de identity ontwikkeld en vertaald naar een compleet pakket aan uitingen. Waarbij we steeds hebben gezocht naar verrassing en eigenheid. Zo is de website ontwikkeld, hebben we een interieurgeur bedacht, beugels en bloedworstborrels georganiseerd en het boek ‘van de stijl van Rietveld naar de nieuwe stijl VanWonen’ mogen begeleiden.

Waar het merk over gaat en voor staat hebben we samengebracht in een Brandbook

Ook de inhoudelijke ontwikkeling heeft de aandacht: ‘Aan tafel met VanWonen’ zijn inhoudelijke bijeenkomsten waaraan discussies en gesprekken worden gevoerd over bijvoorbeeld de kracht van het Noorden en Oosten, klantgerichte gebiedsontwikkeling.

Sterk merk

Het merk en het werk slaat aan. VanWonen startte in maart van dit jaar en is in december 2017 al verdubbeld in omvang. 7 December jongstleden werd het nieuwe VanWonen pand officieel en feestelijke geopend. En ook daaraan mochten we een bijdrage leveren. Meer dan 250 gasten genoten van een programma vol inspiratie, inhoud en verrassingen.

De nieuwe stijl VanWonen
Sinds jaar en dag thuis in Noord en Oost Nederland

Samenwerkingspartners: Houtschild Maatschappelijke Communicatie, Friends for Brands, Havana Orange & PASenzo.


loading..