CAK jaarbericht 2015

 Roos & van de Werk - jaarbericht CAK

Goed geregeld. Altijd duidelijk.

Ook dit jaar hebben wij het jaarbericht van het CAK mogen ontwikkelen. Het thema van het bericht is gelijk aan de klantbelofte: “Goed geregeld. Altijd duidelijk.” Het geeft exact de ervaring weer die het CAK zijn klanten wil geven.

Het CAK is de uitvoeringsorganisatie van wet- en regelgeving van de overheid. Het CAK zorgt ervoor dat de administratie en financiële afwikkeling van regelingen voor burgers goed geregeld zijn. Roos & van de Werk heeft het CAK eerder ondersteund bij het aanscherpen van de positionering en het formuleren van de klantbelofte. Deze hebben we vertaald naar huis- en communicatiestijl, dienstverlening en (marketing)communicatie-uitingen.

Roos & van de Werk - jaarbericht CAK

De strategie als uitgangspunt voor de inhoud

In het strategisch kader van het CAK staan zes werkwoorden centraal: zorgt, schakelt, informeert, helpt, verbindt en draagt bij. Deze woorden vormen als het ware de inhoudsopgave van het jaarbericht. Ze zijn verdiept met verhalen van klanten, keten en vanuit de organisatie. Zo kunnen lezers zelf beoordelen of de CAK strategie niet alleen op papier, maar ook in de praktijk werkt.

Online jaarbericht 2015

Aan de hand van interviews, video’s en cijfers een animatie tonen we hoe deze werkwoorden centraal staan binnen de organisatie en wat het CAK in 2015 heeft bereikt. Het jaarbericht bevat o.a. interviews met Eric van den Brink (bestuursvoorzitter) die vertelt over het afgelopen jaar, Stephan van den Hoek over proactieve klantvoorlichting en Hannie van Leeuwen over haar klantervaring. We hebben gesprekken gevoerd met verschillende stakeholders, de jaarcijfers overzichtelijk vormgegeven en door middel van een animatie uitgelegd hoe parameters door gemeenten kunnen worden toegepast.

Benieuwd? Bekijk dan hier het online jaarbericht van het CAK.

We zijn ontzettend trots op het mooie resultaat en danken iedereen die aan dit jaarbericht heeft bijgedragen. Waaronder &Associaties die de strakke, duidelijke vormgeving ontwierp en het jaarbericht heeft gebouwd. Thijs van Lansbergen verzorgde de animatie en 500Watt de fotografie en film.

Benieuwd naar ons werk voor het jaarbericht van vorig jaar?


loading..