Adrienne Peters

Adrienne-Peters-Roos-van-de-Werk

Adrienne Peters verlegt grenzen.

Adrienne Peters houdt van grenzen verleggen – letterlijk en figuurlijk. Pionieren, van niets iets maken, tekstcreatie en creatieve concepten ontwikkelen. Liefst in een totaalpakket van visie, vorm, beeld en tekst.

Met een achtergrond in de Franse en Italiaanse taal, staan communicatie en een open blik naar alles wat nieuw en anders is centraal bij Adrienne. Een specialist met een brede kennis van zaken, een oprechte interesse in wat mensen beweegt en een sensor voor wat nodig is.

“Ik ben even gefascineerd door wat een onderzoeker in een laboratorium drijft in zijn werk als de uitdagingen waar een werkman voor staat in de haven.”

Concept, campagnes, content.

Ze heeft zo’n twintig jaar ervaring in het communicatievak met de focus op conceptontwikkeling, campagnes, positionering en content in alle vormen en maten. Met haar journalistieke ervaring weet ze de meest complexe content te vatten in heldere teksten met een opbouw die leest als een goed boek. Ze is sparringpartner bij strategische vraagstukken, peutert tot de juiste informatie boven is en alles naadloos in elkaar past. Om vervolgens en place de vertaalslag te maken naar de praktijk.

Bij Roos & Van de Werk werkt Adrienne met klanten als VanWonen, de Gemeente Rotterdam, het IJsselland Ziekenhuis en het Havenbedrijf Rotterdam. Voordat zij begon als zelfstandige, was ze projectleider in het bedrijfsleven en hoofd communicatie bij een woningcorporatie.

Adrienne is bereikbaar via adrienne@roos-vandewerk.nl of mobiel 06 1541 9505. Voor afspraken kun je contact opnemen met Wendy Nijkerk via wendy@roos-vandewerk.nl of 010 218 0838.


loading..