Vacature: Producer

vacature producer roos & van de werk

Ons bureau groeit en we zoeken per direct een ijzersterke producer.

Ben jij de spin in het web met de partners en leveranciers waarmee we samenwerken?

Ben je thuis in digital en offline, social en print?

Coördineer, plan en realiseer je communicatiecampagnes, huisstijltrajecten, sites en social media campagnes?

Wil je werken in een compact team voor de mooiste merken van Rotterdam en omstreken?

Dan ben jij de producer die we zoeken.

 

Roos & van de Werk positioneert, bedenkt ideeën, concepten, programma’s en campagnes en realiseert ze. We zijn een boutiquebureau. Niet te groot, wel in de voorhoede van de markt en van A tot Z verantwoordelijk voor het werk dat we voor klanten mogen doen.

De realisatie van wat we samen met onze klanten bedenken doen we niet in huis. Daarom werken we met een netwerk van partners. Jij bent de spil in dat netwerk. Je bent erbij als de concepten worden bedacht en je realiseert samen met je collega’s en de partners/bureaus dat het wordt gemaakt, gepland, gecoördineerd, uitgevoerd, geproduceerd, geschoten, geplaatst of geprogrammeerd.

 

Je bent direct verantwoordelijk voor het gehele proces. Je beheert het budget, de kwaliteit en natuurlijk heb je klantcontact.

Waarom bij Roos & van de Werk?

We zijn klein, dus je verzuipt niet in processen of procedures. We werken voor schitterende klanten met heerlijke complexe vraagstukken. Geen dag, productie of campagne is hetzelfde omdat we mediaonafhankelijk denken en werken. Wij bedenken wat de beste oplossing is en niet wat we het liefste verkopen. We zijn preferred partner voor de EUR, het Havenbedrijf Rotterdam en de gemeente Rotterdam. We weten dat een idee niets is zonder perfecte realisatie of zonder resultaat. Je bent dus niet de laatste schakel, maar een vitale schakel. Je behoort tot onze kern. Je draagt dus echt bij aan het succes van onze klanten.

Wat bieden we nog meer?

Gaaf werk. Werken met mensen die snel denken, ondernemend, strategisch en kritisch zijn. Klanten die met mooie vragen komen. En we bieden veel vrijheid. En voor ons staat dat gelijk aan verantwoordelijkheid. Heb je een sterk netwerk? Zet dat in. Wil je flexibiliteit? Dan krijg je dat. Thuiswerken? Natuurlijk. Klantcontact: check. Ervaring? Please. Beloning? Wat wil je? Full time? Als dat zou kunnen ☺ maar minder dan 40 uur snappen we ook.

Wat heb jij nog meer?

– HBO denk en werk niveau en minimaal 4 jaar ervaring
– Verstand van digital en offline, social en print
– Je raakt niet in de war van planningen en deadlines
– Je laat je horen als je iets niet goed vindt of als het onmogelijk is wat wij of klanten vragen.
– Je houdt van kwaliteit en gaat altijd voor het beste.
– Je kunt scherp inkopen en onderhandelen.
– Je taalbeheersing is goed. In zowel Nederlands als Engels.

Voor welke klanten ga je onder andere aan de slag?

Havenbedrijf Rotterdam, Erasmus Universiteit, VanWonen Vastgoedontwikkeling, Gemeente Rotterdam, IJsselland Ziekenhuis, Het CAK, Erasmus MC, InPublic of andere klanten.

We horen graag van je via info@roos-vandewerk.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Frank Roos via 06 53 19 74 19.


loading..