Noesja Hoffschlag

Roos-vandewerk-Noesja-Hoffschlag

Communicatiezwaargewicht Noesja Hoffschlag kiest voor Roos & van de Werk

We waren op zoek naar een zwaargewicht op het gebied van marketing en communicatie, en het goede nieuws is dat we haar hebben gevonden! Noesja Hoffschlag is per 1 januari 2017 aan de slag gegaan bij Roos & van de Werk als senior-adviseur. We zijn enorm blij dat ze voor ons heeft gekozen en stellen haar graag aan u voor.

Noesja zocht, wij groeien
Roos & van de Werk groeit en dat vinden we fijn! 2016 was het jaar waarin we niet alleen meer opdrachten zijn gaan uitvoeren voor bestaande opdrachtgevers maar ook veel nieuwe klanten aan ons hebben weten te binden. Het logische gevolg van onze groei is personele uitbreiding en de optelsom was snel gemaakt toen we half december met Noesja in gesprek raakte. Noesja wilde na 20 jaar freelancen bij een compact Rotterdams bureau aan de slag gaan. Wij waren op zoek naar een senior adviseur die de leiding kan pakken op het gebied van projectmanagement en over de volle breedte van het vak veel ervaring heeft.

Schaap met de vijf poten
Programmeren van evenementen, communicatiecampagnes leiden, PR-acties opzetten en uitvoeren, crisiscommunicatie en reputatiemanagement; het zijn skills en ervaringen die allemaal in het mandje van Noesja liggen. Merken zoals EY, Gemeente Rotterdam, Rotterdam Festivals, Rotterdampas en Havenbedrijf Rotterdam zijn een bescheiden greep uit de club van opdrachtgevers voor wie zij in het verleden heeft gewerkt.

Meteen aan de bak
Noesja is aan de slag voor onze nieuwe klant Oncologische Netwerken en staat in de startblokken voor het ontwikkelen en realiseren van het jaarbericht van het CAK. Voel je vrij om Noesja persoonlijk te feliciteren via een comment of like onder dit bericht. Natuurlijk kun je haar ook bereiken via email: noesja@roos-vandewerk.nl en mobiel: 06 50 69 39 49.

We wensen Noesja veel succes!


loading..