Minki Gyles

portret minki gyles

Minki Gyles

Minki Gyles leidt als producer graag creatieve projecten in goede banen. Dat doet ze al vele jaren bij Stichting De Kleine Opera in Haarlem en nu ook bij Roos & van de Werk. Ze werkt graag met overzicht, tijdslijnen, checklists en stappenplannen, maar vooral ook met inzicht in de menselijke kant van een project.

“Binnen een creatief proces komen zoveel partijen samen. De uitdaging voor mij is om de juiste balans te vinden tussen ieders wensen, ideeën en mogelijkheden.”

Minki’s kracht ligt in het vertalen van concepten en ideeën naar een praktische invulling. Ze is graag de spin in het web, degene die precies weet waar de juiste informatie te halen valt. Haar favoriete antwoord op een verzoek is “Dat is al geregeld” Klop vooral aan met een crisis, ze denkt graag mee over de oplossing.

Na het behalen van een master Klinische Psychologie, startte Minki haar carrière bij de Rabobank. Hier was zij bijna drie jaar in dienst en groeide ze van lokaal trainee in Haarlem door tot CDD-analist bij Rabobank Nederland. Voorstellingen produceren in haar vrije tijd bleek echter niet genoeg voldoening te geven. Daarom is ze nu vier dagen per week bij Roos & Van de Werk te vinden als producer.


loading..