Kirsten Thoms

kirsten thoms portret

Kirsten Thoms

Na haar studie is Kirsten gaan werken bij een full service internetbureau. Hier heeft zij in korte tijd onwijs veel geleerd over online markering en hoe je, door middel van zoekmachine optimalisatie (SEO), organisch verkeer naar je website haalt. Door haar achtergrond in vormgeving heeft ze een kritische en creatieve blik op design en probeert zij altijd alles een stukje mooier te maken. Ze is een echte teamplayer, maar vindt het ook heel leuk om van A tot Z iets zelf te creëren.

Door haar baan bij Careyn Kraamzorg, als communicatiemedewerker, heeft ze veel geleerd over social media en het belang hiervan. Ze heeft verschillende soorten content gecreëerd, in de vorm van design, social media updates en teksten. Na Careyn Kraamzorg heeft Kirsten een tijdje bij een online marketing & webdesign bureau gewerkt. Hier heeft zij haar passie voor vormgeving goed kunnen inzetten en heeft ze haar liefde voor het schrijven ontdekt.

Het verwoorden en documenteren van informatie en het creëren van (allerlei soorten) content is wat ze het liefste doet. Haar missie is dan ook: de gegeven context begrijpbaar en toegankelijk maken voor de eindgebruiker.


loading..