Content + PR Shop

Content-PR-Shop-Roos-vandeWerk
Goede inhoudelijke online content in combinatie met PR levert je klanten op, positioneert je als een autoriteit in je vakgebied en versterkt je reputatie bij stakeholders. Veel van onze klanten kennen de kracht van content en PR en ervaren de meerwaarde van de combinatie.

Maar hoe organiseer je dit als je hier zelf de expertise niet voor in huis hebt? Onze Content + PR Shop biedt hier een effectieve, resultaatgericht oplossing voor.

Content + PR Shop. Aandacht. Resultaat.

De kracht van de dienstverlening zit in de combinatie: vindbaarheid verhogen + ijzersterke content + effectieve PR en publiciteit. We vergroten de reputatie van je merk of organisatie door on- en offline communicatie slim te koppelen. Zodat je als eerste wordt gevonden op de juiste onderwerpen en woorden. Spontaan en betaald. Wat voor velen bijzaak is, is voor de Content + PR Shop core business.

Concreet. Planmatig.

De Content + PR Shop werkt planmatig en is resultaatgericht. Alles dat we doen is meetbaar. We starten met een analyse, bepalen samen de doelen, ontwikkelen een content en pr-kalender waarin concreet staat wanneer wat gaat gebeuren, via welke media en kanalen we gaan communiceren en gaan aan de slag. Op vaste tijden rapporteren we en per kwartaal evalueren we. Het is duidelijk wat je krijgt en duidelijk wat jeĀ investering is.


loading..